0889075820 - ул. „Света Ирина“ 22, гр. Варна

 

 КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

Основна грижа

Почистване на лице със Skeyndor – Демакиаж, хидратация на комедони, екстракция, дарсонвал, маска.

Цена: 65 лв.

Масаж на лице и деколте – демакиаж, пилинг, серум според типа кожа, масаж, маска, крем.

Цена: 60 лв.

Оформяне на вежди 

 Цена: 10 лв.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ SKEYNDOR

Хидратираща терапия с хиалуронова киселина Power Hyaluronic
Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон. Основна грижа за нуждите на Вашата кожа. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.
Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация, възстановява сухата, дехидратирана кожа.

Цена: 70 лв.

Антиоксидантна терапия с Витамин С Power Vitamin C
Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапия с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид.
Резултати: подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, стимулира производството на колаген в кожата

Цена: 70 лв.

Кислородна терапия с блокатори на градското замърсяване Power Oxygen
Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща за кожа с „уморен”, посърнал и обезжизнен вид, с редуцирани възможности да се защитава от свободните радикали на замърсената градска среда, както и следи от преждевременно стареене и бръчки. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.
Резултати: подхранена и съживена кожа, възвърнала блясъка си, с уеднаквен тен и възстановила процесите си на оксигенация, детоксикация на кожата

Цена: 80 лв.

Възстановяваща терапия с ретинол Power Retinol
Троен възстановяващ анти – ейдж комплекс от три вещества с „ретиноло-подобно” действие съставен от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Тази прекрасна подмладяваща терапия възстановява и възобновява структурата на кожата по начин, че тя отново да придобие качествата на младата кожа.
Резултати: «изпълнена», подмладена и стегната кожа, подобрява вида на кожа със следи от акне, изсветлява петната и редуцира следите от фотостареене

Цена: 80 лв.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ SKEYNDOR

Анти-ейдж терапия с недиференцирани клетки от растителен произход Eternal New
След повече от 15 години на пазара, тази необикновена линия се развива, като сега добавя подмладяващия капацитет на растителна плазма, богата на клетъчни фактори, към регенеративната сила на растителните стволови клетки. По този начин, както и като защитава и стимулира растежа на нови кожни клетки, продуктите от линията предотвратяват стареенето или възпроизвеждането на стареещите тъкани.
Резултатi: по-млада и плътна кожа, възвърнала вечната си красота.

Цена: 120 лв.

„Ботокс лайк” терапия с филъри Corrective
Чрез комбиниране в едно на запълващи техники и вещества, които успокояват контракциите на кожата, терапията Corrective е прекрасно оръжие за борба с мимическите бръчки, до най-дълбоки такива. В резултат на ефекта на терапията още след първите няколко процедури бръчките постепенно и естествено започват да изчезват.
Резултати: подобрява състоянието на мимически и дълбоки бръчки, възвръща плътността на кожата, оставя кожата подхранена и хидратирана.

Цена: 120 лв.

Лифтинг терапия Global lift
GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.
Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от деградацията на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Цена: 110 лв.

Луксозна процедура Timeless prodigy
Луксът среща науката в най-мощната антиейджинг система създавана някога!
25 високо концентрирани съставки, ефективни върху 42 000 от съществуващите човешки гени, съчетани в 3-те най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота! Създадена посредством последно поколение мултигенна технология, TIMELESS PRODIGY е резултат от перфектното съчетание на три стратегии за обновяване на кожата: активатори на клетъчното производство, подобрители на качеството и функционалността на клетката.
Ексклузивна професионална терапия: вдъхновена от най-селектираните и рафинирани ритуали.
Резултати: анти-ейдж изживяване, което прави кожата кадифено мека, гладка и плътна, уеднаквява цвета и придава блясък на лицето

Цена: 150 лв.

Медицински Химични Пилинги

ProBiome Peel

Професионална терапия с максимална концентрация и действие, което обновява и възстановява кожата цялостно. Probiome Peel е безопасна и иновативна професионално процедура, която съдържа мултибиотичен комплекс за балансиране микробиома на кожата и възстановяване на кожата след дълбоко ексфолиране. 5 високоефективни пилинга (ПИЛИНГ ХИДРАТАЦИЯ И УСПОКОЯВАНЕ, ПИЛИНГ БЛЯСЪК, ИЗБЕЛВАЩ ПИЛИНГ, ПИЛИНГ ПОРИ, АНТИ-ЕЙДЖ И ИЗГЛАЖДАЩ МИКРОРЕЛЕФА ПИЛИНГ), формулирани със специфична комбинация от киселини, които се адаптират към всяка нужда и тип кожа. Персонализирана, усъвършенствана и безопасна процедура, без излющване и зачервяване, което позволява отлична регенерация на кожата.

Цена: 120 лв.

BioRePeelCl3

Иновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Благодарение на ексфолиращото и кератолитичното си действие пилингът стимулира клетъчното обновяване, отделяйки клетките от повърхностния рогов слой със селективно действие върху съединителните връзки между корнеоцитите. Дермофункционалността на активните ингредиенти осигурява дълбока стимулация и активиране на биосинтетичните процеси, необходими за противодействие на последиците от стареенето на кожата и оксидативното увреждане, предизвикано от UV лъчите и замърсяването.

Липофилна фаза. Предотвратява окислението на активните компоненти, кoeтo повишава ефективността и безопасността на продукта. Намалява трансепидермалната загуба на вода и помага за активното движение на компонентите. Възстановява и поддържа хидролипидната мантия на кожата. Овлажнява посредством преки и косвени механизми.

Хидрофилна фаза. Активизира дейността на фибробластите, повишава клетъчната пролиферация и биосинтетичните процеси. Стимулира клетъчното обновяване и производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Отстранява повърхностния епидермален слой, разрушавайки kopнeouumume, като по този начин помага за по-добро проникване на активните компоненти в кожата. Заличава фините линии и бръчици благодарение неутрализирането на свободните радикали. Помага в борбата с акнето, отстранява комедоните и свива разширените пори.

Цена: 120 лв.

 

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТЕНА С ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ
Съчетание на ефективни хидратиращи активни съставки и комплекси против стареене за цялостна хидратация, която поддържа младостта на кожата. 

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ
MARIA GALAND

Терапия Hydraglobal

За да поддържа трайно красотата и младостта на кожата, Maria Galland Paris преоткрива хидратацията, като създава HYDRA’GLOBAL, новото поколение хидратация против стареене.
Всеобхватен ефект:
Поддържа собствената система на кожата за хидратация.
– HYDRA2 COMPLEX (Бустер Хиалуронова киселина + хиалуронова киселина
Стимулира естественото производство на хиалуронова киселина и еластин в кожата. Хидратира интензивно, стяга и изглажда. 
– КОМПЛЕКС БУСТЕР НА ВОДАТА*
Осигурява незабавна хидратация и постепенно я разпръсква до сърцето на кожата, като същевременно намалява трансепидермалната загуба на вода.
– ХИДРА ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС**
Подобрява способността на кожата да задържа вода и постепенно рехидратира различните слоеве на кожата.

Стимулира кожната активност.
КОМПЛЕКС ЕНЕРГИЕН БУСТЕР
Стимулира активността на кожата, повишава енергийното ниво на кожните клетки и намалява признаците на умора.

Укрепва защитния механизъм на кожата.
– СНЕЖНИ ВОДОРАСЛИ
Укрепва клетъчните защитни механизми и кожната бариера.
– ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС (Подземна морска от Noirmoutier, Франция   + екстракт от макро водорасли)
Съживява и укрепва защитните механизми на кожата и има силна антиоксидантна защита.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТЕНА С ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ
Съчетание на ефективни хидратиращи активни съставки и комплекси против стареене за цялостна хидратация, която поддържа младостта на кожата

Цена: 80/120 лв.

Карбокси терапия

Kарбокси терапията представлява директно произвеждане на огромно количество въглероден диоксид. Случва се, когато натриевият бикарбонат (сода) в гела взаимодейства с киселините импрегнирани в активаторната хартия. Когато въглеродният диоксид от гела се абсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Този процес насища кожата с кислород, стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез и изхвърлянето на токсините и отпадните вещества от метаболитните процеси.

Цена: 65 лв.

 

 

Beauty Boutique One предлага и ваучери за подарък на любимите Ви хора. Ваучерите са чудесно решение за специален повод, когато не сте сигурни кой подарък ще е най-подходящ. Възползвайте се от услугата!