0889075820 - ул. „Света Ирина“ 22, гр. Варна

 

 КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ

Основна грижа

Почистване на лице със Skeyndor – Демакиаж, хидратация на комедони, екстракция, дарсонвал, маска. 

Цена: 60 лв.

Терапия за околоочен контур – демакиаж, масаж, маска, крем.

Цена: 30 лв.

Масаж на лице и деколте – демакиаж, пилинг, серум според типа кожа, масаж, маска, крем.

Цена: 50 лв.

Оформяне на вежди 

 Цена: 10 лв.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ SKEYNDOR

Хидратираща терапия с хиалуронова киселина Power Hyaluronic
Терапията с хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст и сезон. Основна грижа за нуждите на Вашата кожа. Съдържа хиалуронова киселина с много ниска и висока молекулна маса, които възстановяват баланса на хидратация в кожата до най-малката й съставна част, а именно клетката. Цялостна грижа за кожа с повяхнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене и петна.
Резултати: хидратира кожата в дълбочина, намалява бръчките от дехидратация, възстановява сухата, дехидратирана кожа.

Цена: 70 лв.

Антиоксидантна терапия с Витамин С Power Vitamin C
Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапия с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид.
Резултати: подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, стимулира производството на колаген в кожата

Цена: 70 лв.

Кислородна терапия с блокатори на градското замърсяване Power Oxygen
Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща за кожа с „уморен”, посърнал и обезжизнен вид, с редуцирани възможности да се защитава от свободните радикали на замърсената градска среда, както и следи от преждевременно стареене и бръчки. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.
Резултати: подхранена и съживена кожа, възвърнала блясъка си, с уеднаквен тен и възстановила процесите си на оксигенация, детоксикация на кожата

Цена: 80 лв.

Възстановяваща терапия с ретинол Power Retinol
Троен възстановяващ анти – ейдж комплекс от три вещества с „ретиноло-подобно” действие съставен от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Тази прекрасна подмладяваща терапия възстановява и възобновява структурата на кожата по начин, че тя отново да придобие качествата на младата кожа.
Резултати: «изпълнена», подмладена и стегната кожа, подобрява вида на кожа със следи от акне, изсветлява петната и редуцира следите от фотостареене

Цена: 80 лв.

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ SKEYNDOR

Анти-ейдж терапия с недиференцирани клетки от растителен произход Eternal
Богата и луксозна анти-ейдж терапия за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън.
Резултати: по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата

Цена: 80 лв.

„Ботокс лайк” терапия с филъри Corrective
Чрез комбиниране в едно на запълващи техники и вещества, които успокояват контракциите на кожата, терапията Corrective е прекрасно оръжие за борба с мимическите бръчки, до най-дълбоки такива. В резултат на ефекта на терапията още след първите няколко процедури бръчките постепенно и естествено започват да изчезват.
Резултати: подобрява състоянието на мимически и дълбоки бръчки, възвръща плътността на кожата, оставя кожата подхранена и хидратирана.

Цена: 120 лв.

Лифтинг терапия Global lift
GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.
Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от деградацията на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Цена: 110 лв.

Луксозна процедура Timeless prodigy
Луксът среща науката в най-мощната антиейджинг система създавана някога!
25 високо концентрирани съставки, ефективни върху 42 000 от съществуващите човешки гени, съчетани в 3-те най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота! Създадена посредством последно поколение мултигенна технология, TIMELESS PRODIGY е резултат от перфектното съчетание на три стратегии за обновяване на кожата: активатори на клетъчното производство, подобрители на качеството и функционалността на клетката.
Ексклузивна професионална терапия: вдъхновена от най-селектираните и рафинирани ритуали.
Резултати: анти-ейдж изживяване, което прави кожата кадифено мека, гладка и плътна, уеднаквява цвета и придава блясък на лицето

Цена: 150 лв.

Медицински Химични Пилинги

ProBiome Peel

Професионална терапия с максимална концентрация и действие, което обновява и възстановява кожата цялостно. Probiome Peel е безопасна и иновативна професионално процедура, която съдържа мултибиотичен комплекс за балансиране микробиома на кожата и възстановяване на кожата след дълбоко ексфолиране. 5 високоефективни пилинга (ПИЛИНГ ХИДРАТАЦИЯ И УСПОКОЯВАНЕ, ПИЛИНГ БЛЯСЪК, ИЗБЕЛВАЩ ПИЛИНГ, ПИЛИНГ ПОРИ, АНТИ-ЕЙДЖ И ИЗГЛАЖДАЩ МИКРОРЕЛЕФА ПИЛИНГ), формулирани със специфична комбинация от киселини, които се адаптират към всяка нужда и тип кожа. Персонализирана, усъвършенствана и безопасна процедура, без излющване и зачервяване, което позволява отлична регенерация на кожата.

Цена: 120 лв.

Анти-ейдж пилинг Derma peel PRO Skeyndor
Силна пилингова процедура, която съчетава всички познати до момента 5 пилингови техники – апаратура, механичен, химичен, ензимен пилинг и пептиди, за цялостно обновяване и ексфолиране на кожата и подобряване на микрорелефа на зрялата кожа.
Резултати: уеднаквява цвета на кожата, заличава финните линии, обновява и подмладява кожата.

Цена: 70 лв.

Избелваща процедура Derma peel PRO Skeyndor
Процедура със силно ексфолиращо действие без излющване, която съчетава всички познати на козметологията техники в едно. Мощно оръжие за обновяване на кожата, което избелва петната и предотвратява тяхната бъдеща поява като действа на генетично ниво. Комбинацията от гликолова, лимонена и фитинова киселина уеднаквяват цвета на кожата и отстраняват повърхносните петна.
Резултати: избелва петната, ексфолира, уеднаквява цвета на кожата, предотвратява появата на нови петна.

Цена: 70 лв.

BioRePeelCl3

Иновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Благодарение на ексфолиращото и кератолитичното си действие пилингът стимулира клетъчното обновяване, отделяйки клетките от повърхностния рогов слой със селективно действие върху съединителните връзки между корнеоцитите. Дермофункционалността на активните ингредиенти осигурява дълбока стимулация и активиране на биосинтетичните процеси, необходими за противодействие на последиците от стареенето на кожата и оксидативното увреждане, предизвикано от UV лъчите и замърсяването.

Липофилна фаза. Предотвратява окислението на активните компоненти, кoeтo повишава ефективността и безопасността на продукта. Намалява трансепидермалната загуба на вода и помага за активното движение на компонентите. Възстановява и поддържа хидролипидната мантия на кожата. Овлажнява посредством преки и косвени механизми.

Хидрофилна фаза. Активизира дейността на фибробластите, повишава клетъчната пролиферация и биосинтетичните процеси. Стимулира клетъчното обновяване и производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Отстранява повърхностния епидермален слой, разрушавайки kopнeouumume, като по този начин помага за по-добро проникване на активните компоненти в кожата. Заличава фините линии и бръчици благодарение неутрализирането на свободните радикали. Помага в борбата с акнето, отстранява комедоните и свива разширените пори.

Цена: 120 лв.

 

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТЕНА С ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ
Съчетание на ефективни хидратиращи активни съставки и комплекси против стареене за цялостна хидратация, която поддържа младостта на кожата. 

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ
MARIA GALAND

Терапия Hydraglobal

За да поддържа трайно красотата и младостта на кожата, Maria Galland Paris преоткрива хидратацията, като създава HYDRA’GLOBAL, новото поколение хидратация против стареене.
Всеобхватен ефект:
Поддържа собствената система на кожата за хидратация.
– HYDRA2 COMPLEX (Бустер Хиалуронова киселина + хиалуронова киселина
Стимулира естественото производство на хиалуронова киселина и еластин в кожата. Хидратира интензивно, стяга и изглажда. 
– КОМПЛЕКС БУСТЕР НА ВОДАТА*
Осигурява незабавна хидратация и постепенно я разпръсква до сърцето на кожата, като същевременно намалява трансепидермалната загуба на вода.
– ХИДРА ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС**
Подобрява способността на кожата да задържа вода и постепенно рехидратира различните слоеве на кожата.

Стимулира кожната активност.
КОМПЛЕКС ЕНЕРГИЕН БУСТЕР
Стимулира активността на кожата, повишава енергийното ниво на кожните клетки и намалява признаците на умора.

Укрепва защитния механизъм на кожата.
– СНЕЖНИ ВОДОРАСЛИ
Укрепва клетъчните защитни механизми и кожната бариера.
– ЗАЩИТЕН КОМПЛЕКС (Подземна морска от Noirmoutier, Франция   + екстракт от макро водорасли)
Съживява и укрепва защитните механизми на кожата и има силна антиоксидантна защита.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ РАЗРАБОТЕНА С ВИСОКОЕФЕКТИВНИ СЪСТАВКИ
Съчетание на ефективни хидратиращи активни съставки и комплекси против стареене за цялостна хидратация, която поддържа младостта на кожата

Цена: 70/110 лв.

Карбокси терапия

Kарбокси терапията представлява директно произвеждане на огромно количество въглероден диоксид. Случва се, когато натриевият бикарбонат (сода) в гела взаимодейства с киселините импрегнирани в активаторната хартия. Когато въглеродният диоксид от гела се абсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Този процес насища кожата с кислород, стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез и изхвърлянето на токсините и отпадните вещества от метаболитните процеси.

Цена: 50 лв.

 

 

Beauty Boutique One предлага и ваучери за подарък на любимите Ви хора. Ваучерите са чудесно решение за специален повод, когато не сте сигурни кой подарък ще е най-подходящ. Възползвайте се от услугата!